Bruschetta med skinke.

4 porsjoner.


INGREDIENSER: 150 gram smårettskinke,8 baguette skiver,2ss olivenolje,2 båter hvitløk,2 tomater og 50 gram ruccula

Slik gjør du: Stek baguette skivene i olivenolje på begge sider. Så snart de er ferdige gnis de inn med hvitløk. Brun skinkebitene i en panne,og avkjøl. Del tomatene og ta ut kjernen,del de deretter opp i terninger. Finhakk ruccula salaten,og bland det sammen med tomater og skinke. Legg de stekte skivene på fat,å ha på godt med fyll.

5 kommentarer

Mary Ann

29.06.2014 kl.20:35

Den så god ut den skal jeg prøve

tinaalexx

29.06.2014 kl.21:13

det så veldig godt ut ^^

Andrine Klausen

29.06.2014 kl.22:03

så godt!

anneting

29.06.2014 kl.23:16

Det er så godt med bruchetta!!

Eg brukar av og til å "jukse litt" å bare bruke kvitløksbaguettar under! Veldig godt med hermetisk bogskinke i staden for smårettskinke og. Eg brukar å steike skinka litt først men det er ikkje nødvendig =)

Sommar på ein tallerken! =)

velifes

30.06.2014 kl.21:34

anneting: takk for andre tips

Elisabeth Bentzen

30.06.2014 kl.21:41

mm :)

Skriv en ny kommentar

velifes

velifes

25, Gjøvik

VE-lifestyle er et livsstilsmagasin på nett som gir deg tips og nyheter i mange ulike kategorier. Vi har også blogg-omtaler for de som kunne tenke seg dette på vår blogg:www.velifes.blogg.no Ønsker du mer info/annonser/sponsor,kontakt oss på: velifes@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits