Når bør man slutte å dusje/bade sammen med barna sine? Din mening.


Når syntes du det er på tide å slutte å bade/dusje sammen med barna dine. Jeg tror det er ganske mange ulike meninger om dette temaet,og gleder meg til å høre hva dere mener?

6 kommentarer

Linn Therese Dagsland

30.06.2014 kl.13:05

Fin mandagsformiddag til deg, skjønne du ❤

Det er ikke ofte jeg legger igjen kommentarer hos folk, men jeg synes du fortjener en aldri så liten tilbakemelding! Jeg er tross alt fast leser av bloggen din, og da tenkte jeg det kunne være fint for deg å vite hvem jeg er, hehe :-)

Like fint hadde det derimot ikke hver om du hadde sett hvem jeg var NÅ, for jeg sitter i skrivende stund her helt utrolig sliten i fingerene. Haha, jeg tuller serriøst ikke! Etter forrige innlegg kjente jeg at jeg hadde antrengt meg for at det skulle bli bra. Jeg har nemlig hatt et internt prosjekt gående i et par måneder der jeg har bestilt sommerklær fra mange forskjellige nettbutikker, og sammenlignet dem. På den måten har jeg kommer frem til den som er best både på pris, kvalitet, levering og kundeservice! :-D For å finne ut hvem som "vant testen" kan du klikke deg inn på bloggen min, og bla ned til innlegget. Eller du kan komme direkte til det ved å klikke her: http://www.vektlofterjenta.com/2014/06/28/mitt-beste-tips-til-deg-som-vil-friske-opp-sommergarderoben-billig/ )

❤Ellers ønsker jeg deg en herlig dag videre!

Mary Ann

30.06.2014 kl.13:37

Det er veldig vanskelig å svare på for det kommer vel and på hvordan

Barna er å.ha en supper da vidre

Marlene

30.06.2014 kl.13:38

Nå har min gutt blitt to år og jeg må I det føles veldig unaturlig å hoppe i badekaret med han. Da får jeg gjerne en trang til å ta på bikini. Men egentlig syns jeg det er veldig greit å sitte på utsiden, for han klarer seg så fint oppi der. Skjønner godt folk vil bade med babyer for de må holdes mye mer. Også er det jo en koslig ting å gjøre med babyen.

Min grense går vel på et år. Da kan de bade alene for å svare på spørsmålet ditt. ^^
Dette blir et slik tema som når skal en slutte å amme.. og lignende.

Jeg personlig har ikke badet mye med barna. de var i badekaret, eller stampen med hånden min, og jeg syntes det var greit.

Når de ble med på bade land ble de jo med inn i dusjen, og jeg kjente at når gutten min begynte på skole så var det på tide at han gikk med far.

Vi er forskjellige, og det må en respektere. Hva som er rett og hva som er galt kan jeg ikke svare på her.

Kristine

30.06.2014 kl.17:02

Når trekker dere vinneren av giveawayen?

velifes

30.06.2014 kl.17:12

Den trekkes på fredag.

velifes

30.06.2014 kl.21:32

Mary Ann: i lige måde

Skriv en ny kommentar

velifes

velifes

25, Gjøvik

VE-lifestyle er et livsstilsmagasin på nett som gir deg tips og nyheter i mange ulike kategorier. Vi har også blogg-omtaler for de som kunne tenke seg dette på vår blogg:www.velifes.blogg.no Ønsker du mer info/annonser/sponsor,kontakt oss på: velifes@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits