Marinert skinkebiffspyd med eple/melonsalat og hvetetortilla.


4 porsj.

Ingredienser: 600 gram skinkebiff.

Marinade: 2ss rapsolje,1 bt grovhakket hvitlk,2ts revet frisk ingefr,skall og saft fra 1 lime.

Hvetetortilla: 1 1/2ss rapsolje,1ts bakepulver,1/4ts salt,75gram byggmel,125gram hvetemel og ca 1 dl vann.

Salat: 450gram vannmelon i terninger,1/2 finhakket rdlk,1 1/2 eple i terninger,1 grnn chili i tynne skiver,saft av 1/4 lime,1ss honning og 1 pakke babyspinat.

Slik gjr du: Bland olje,hvitlk,ingefr og lime til en marinade. Skjr skinkebiffen i tynne strimler,og legg i marinaden i minst 1 time.

Bland sammen ingrediensene til tortillalefsene til en smidig deig. Dekk bollen med plastfolie,og la den hvile i 20 minutter. Del deigen i 8 like store emner,form til boller og trykk dem flate. La de hvile 10 min p benken under plastfolie. Kjevle deretter til tynne lefser. Stek lefsene i en trr stekepanne p middels varme. Nr lefsene blser seg opp,snur du de og steker p den andre siden. Legg de ferdigstekte lefsene innpakket i et kjkkenhndkle s de holder seg myke.

Bland sammen vannmelon,rdlk,eple og chili. Smak til med limesaft og honning.

Tre de marinerte skinkebiff strimlene p spyd. Grill eller stek de p middels varme i ca 2-3 minutter p hver side.

Anrett tortillalefsene med babyspinat,eple og melonsalat og skinkebiffspyd p toppen.

Ingen kommentarer

Myiie - en mammablogg

01.07.2014 kl.12:43

S herlig ut!:)

Skriv en ny kommentar

velifes

velifes

25, Gjvik

VE-lifestyle er et livsstilsmagasin p nett som gir deg tips og nyheter i mange ulike kategorier. Vi har ogs blogg-omtaler for de som kunne tenke seg dette p vr blogg:www.velifes.blogg.no nsker du mer info/annonser/sponsor,kontakt oss p: velifes@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits