Marinert skinkebiffspyd med eple/melonsalat og hvetetortilla.


4 porsj.

Ingredienser: 600 gram skinkebiff.

Marinade: 2ss rapsolje,1 båt grovhakket hvitløk,2ts revet frisk ingefær,skall og saft fra 1 lime.

Hvetetortilla: 1 1/2ss rapsolje,1ts bakepulver,1/4ts salt,75gram byggmel,125gram hvetemel og ca 1 dl vann.

Salat: 450gram vannmelon i terninger,1/2 finhakket rødløk,1 1/2 eple i terninger,1 grønn chili i tynne skiver,saft av 1/4 lime,1ss honning og 1 pakke babyspinat.

Slik gjør du: Bland olje,hvitløk,ingefær og lime til en marinade. Skjær skinkebiffen i tynne strimler,og legg i marinaden i minst 1 time.

Bland sammen ingrediensene til tortillalefsene til en smidig deig. Dekk bollen med plastfolie,og la den hvile i 20 minutter. Del deigen i 8 like store emner,form til boller og trykk dem flate. La de hvile 10 min på benken under plastfolie. Kjevle deretter til tynne lefser. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels varme. Når lefsene blåser seg opp,snur du de og steker på den andre siden. Legg de ferdigstekte lefsene innpakket i et kjøkkenhåndkle så de holder seg myke.

Bland sammen vannmelon,rødløk,eple og chili. Smak til med limesaft og honning.

Tre de marinerte skinkebiff strimlene på spyd. Grill eller stek de på middels varme i ca 2-3 minutter på hver side.

Anrett tortillalefsene med babyspinat,eple og melonsalat og skinkebiffspyd på toppen.

Ingen kommentarer

Myiie - en mammablogg

01.07.2014 kl.12:43

Så herlig ut!:)

Skriv en ny kommentar

velifes

velifes

25, Gjøvik

VE-lifestyle er et livsstilsmagasin på nett som gir deg tips og nyheter i mange ulike kategorier. Vi har også blogg-omtaler for de som kunne tenke seg dette på vår blogg:www.velifes.blogg.no Ønsker du mer info/annonser/sponsor,kontakt oss på: velifes@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits