Til dere som ikke har råd til å ta med barna på ferietur i sommer.

Her kommer et tips til dere som ikke har mulighet til å ta med barna på ferietur i sommer. Selv om man ikke har så god råd,så kan man alikevel prøve å gjøre det beste ut av det. Så barna får en fin sommer.

-Besøk en strand i nærheten,eller et annet flott sted i nærheten av hjemmet. Ta med telt(om dere ikke har telt,spør familie eller venner) og overnatt et par dager. Er helt sikker på at barna får en uforglemmelig opplevelse.
Én kommentar

Birtheblirlege

02.07.2014 kl.12:24

Jeg synes det er fint at du har fokus på at ting ikke trenger å koste penger! Jeg tror at alt for mange tror de kan kjøpe seg lykkelige og planlegger alt for mye om sommeren! Sommeren bør nytes med de man er glad i, enten det er på hytta, i syden, på vannet eller hjemme i hagen.. Det viktigste er vel å kose seg og føle at man har ferie, ikke rushe rundt og stresse med alt man skal gjøre?!

velifes

02.07.2014 kl.12:29

Birtheblirlege: helt enig:-)

Skriv en ny kommentar

velifes

velifes

25, Gjøvik

VE-lifestyle er et livsstilsmagasin på nett som gir deg tips og nyheter i mange ulike kategorier. Vi har også blogg-omtaler for de som kunne tenke seg dette på vår blogg:www.velifes.blogg.no Ønsker du mer info/annonser/sponsor,kontakt oss på: velifes@outlook.com

Kategorier

Arkiv

hits